Angellum zlatne i srebrne medalje u suradnji s Hrvatskom kovnicom novca: Tradicionalni dar s dubokim značenjem

Uskoro ćete bit kum/kuma, ili uzvanik na krštenju djeteta, vjenčanju, rođendanu, te ste u potrazi za idealnim poklonom? Tražite dar koji će imati trajnu vrijednost?

Među najljepšim i najvrjednijim poklonima koji se mogu darovati za sakramente su zlatne i srebrne medalje.

SIMBOLIKA ZLATNIH I SREBRNIH MEDALJA

Zlatne i srebrne medalje idealni su izbor darova za svečane prigode. Imaju bogatu tradiciju unutar kršćanske kulture. Kada se daruju kao poklon za sakramente, medalje ne predstavljaju samo estetski vrijedan poklon, već i duhovni simbol koji nosi blagoslov i zaštitu.

U Angellumu pomno smo odabrali prigodne motive zlatnika i srebrnih medalja kako bi upotpunili važne i dragocjene trenutke u životima vaših voljenih. Odlikuje ih umjetnički izričaj cijenjenih akademskih kipara, vrhunska kakvoća materijala, te iznimna kvaliteta izrade.

Certifikate za zlatnike i srebrnjake ovjerava svojim potpisom guverner Hrvatske narodne banke. Svaku medalju izrađenu od plemenitih metala prati numerirana deklaracija te su ovjerene od strane Državnog zavoda za mjeriteljstvo.
Svaka medalja dolazi u poklon kutiji Hrvatske kovnice novca s deklaracijom i ukrasnom Angellum vrećicom s mašnom.

https://angellum.hr/vrsta/zlatnici/

PRILIKE ZA DARIVANJE MEDALJA

Krštenje je prvi i osnovni sakrament. Darivanje zlatne ili srebrene medalje sa slikom sv. Ivana Krstitelja ili sveca, simbolizira blagoslov ili zaštitu djeteta tijekom njegovog života.
https://angellum.hr/prigoda/krstenje/

Za Prvu Pričest ili sv. Potvrdu medalje ostaju kao dragocjena uspomena koju dijete nosi tijekom odrastanja. Simboliziraju snagu vjere i duhovnu zrelost.

Vjenčanje je jedan od najvažnijih događanja u životu, a darivanje medalje simbolizira blagoslov za zajednički život.
https://angellum.hr/prigoda/vjencanje/

Zlatne i srebrne medalje mogu se darivati i za rođenje djeteta što predstavlja blagoslov za novorođenče. Za obljetnice i posebne godišnjice, medalje simboliziraju postignuće i sjećanje.
Završetak školovanja, ulazak u novu profesiju ili odlazak u penziju važne su prekretnice u životu. Medalja kao dar može poslužiti kao sjećanje na uspjehe i nove početke.

ANGELLUM MEDALJA – TRAJNO VRIJEDAN DAR

Zlato ili srebro dar je koji se brižno čuva i prenosi iz generacije u generaciju. Medalje napravljene od navedenih plemenitih metala poklon su s dugotrajnim vrijednostima, jer su trajni simbol ljubavi, vjere i podrške. Bez obzira na prigodu, darivanje medalje ostavlja dubok i emotivan trag, obilježavajući dragocjene trenutke u životu osobe koja je prima.
Pogledajte Angellum prijedloge i razveselite svoje bližnje najljepšim darovima. Ostavite trag svojim odabirom.
https://angellum.hr/vrsta/zlatnici/

Označeno u